Penis Power Spray megrendelése, AZONNALI erekció KÉSEDELEM nélkül!
Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd!

Gyakran Ismételt Kérdések avagy Gy.I.K.


A leggyakrabban felmerülő kérdések a rendeléssel és szállítással kapcsolatban.


Megrendelési információk
A megrendelésedet követő munkanapon kezdjük feldolgozni és 2-3 nap között várható a termék megérkezése. A kiszállítás postai úton történik. Garantáljuk, hogy a rendelésedet teljesen diszkrét csomagolásban és címzéssel juttatjuk el, melyről nem derülhet ki, hogy mit tartalmaz a csomag. A megrendeléskor felvett adataid bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.

Milyen plusz költségek vannak az oldalon feltüntetett árakon kívül?
A feltüntetett árakon kívül más rejtett költségek nem merülnek fel.

Hogyan fizetem ki a megrendelt termékeket?
A temékek ára a postásnak fizetendő készpénzben. Amennyiben bankkártyával fizeted ki a rendelt terméket ez esetben kézbesítéskor semmit nem kell fizetned már.

Mi az a postai utánvétel?
Hagyományos és pontos szállítási módszer. A postás házhoz viszi a csomagot. Neki kell kifizetni a csomag értékét. Diszkrét csomagolás miatt a postás nem tudja mi van a csomagban!

Nem jött meg a megrendelésem, mi a teendő?
Ez esetben mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot és utána nézünk mi történt a rendeléseddel. Rendelési azonosítódat ne felejtsd el feltüntetni.

Termék megrendelése - A termékek összehasonlítása - Hogyan működik? - Tapasztalatok - Garancia

Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak.

Copyright ©2014 Penis Power Spray - All Rights Reserved
Ügyfélszolgálat